Garró de vedella ECO guisat L’altre dia vam provar una nova manera de tallar i cuinar el garró, també conegut com a ossobuco, i vam gaudir tant degustant-lo que us volem compartir la recepta! Ingredients: (per a 4-5 persones) 1 garró de les nostres vedelles ecològiques d’uns 2kg (aquest feia 2,2kg) 3 cebes 2 tomàquets …

Llegeix més »

Antics hostals de camí ral

Antic hostal situat al peu del camí ral que anava de Berga a Cardona. A redòs de l’hostal del Salt del Colom i també del desaparegut hostal del Vinagre va créixer l’actual nucli de l’Espunyola. L’any 1835 l’establiment també recollia i rebia la correspondència de les cases del terme (1)…

Gaudiu de l’esclat dels bolets i d’un cap de setmana de turisme rural

El Salt de l’Colom, al municipi de l’Espunyola, es troba en una ubicació ideal per als apassionats d’aquest bolet i ofereix la possibilitat de combinar el plaer d’un cap de setmana en una casa de turisme rural amb la satisfacció de trobar un munt de bolets.

Rodó de vedella ecològica del Salt del Colom farcit de prunes, panses i orellanes

Agafem el rodó i el salpebrem. El posem en una cassola amb oli calent i el daurem per tots els costats. Un cop està daurat hi afegim la ceba tallada a trossets la pastanaga i els alls ho deixem daurar una mica i tot seguit i afegim el tomàquet. Deixem que es cogui una mica tot junt i posem la copa de conyac.

Què signifiquen els segells i la certificació CCPAE?

Els segells garanteixen que els nostres productes estan sotmesos a inspeccions anuals per verificar que compleixen amb les lleis europees i comunitàries de producció ecològica.