Carn de vedella ecològica


del Berguedà, L’Espunyola

Actuar amb respecte al medi ambient
és la nostra filosofia

Salt del Colom és una casa de pagès on tota la família hi posa de la seva part a les diferents tasques que s’hi realitzen. Des dels treballs de conrear la terra i la cria del bestiar fins a l’elaboració i distribució del producte elaborat.

Fa moltes generacions que entenem que el tracte amb la terra i els animals és molt més que un treball, és una filosofia de respecte i companyarisme cap a qui realment ens dóna els fruits d’aquesta vida. El nostre objectiu és el d’oferir el millor producte, amb total transparència, fins a arribar al consumidor final.

“La prevenció i una bona alimentació és la millor manera de criar els nostres animals”

Procés d’engreix de la vedella

Un compromís amb el nostre entorn.
La nostra vedella ecològica, criada a la finca del Salt del Colom, creix i s’alimenta en llibertat a les nostres pastures. La seva alimentació es complementa amb farratges i grans de cereals ecològics sense cap additiu.

Conreem la terra

Amb cura, cultivem les terres i treballem cada dia tot respectant l’entorn que ens envolta per poder-vos oferir uns productes amb la millor qualitat i certificats pel CCPAE.

Controlem l’alimentació

Els nostres animals estan alimentats a base de cereals, proteaginoses i farratges collits als nostres camps per tal de garantir el màxim la transparència de tota l’alimentació.

Cuidem les pastures

Els nostres ramats pasturen pels camps i boscos del nostre poble, l’Espunyola (Berguedà), evitant així haver de dependre de productes procedents de fora del Berguedà.


Aliments ecològics certificats


Respectem els animals i el seu cicle vital natural

Carn de vedella amb certificació ecològica

Ecològic vol dir que en aquesta finca no entren ni productes químics de síntesi, ni organismes modificats genèticament (OMG), ni medicació al·lopàtica per als animals, tant persistents a la natura i als organismes vius. S’utilitzen mètodes preventius i fitoteràpia.

Els nostres productes són certificats amb el segell europeu i el CCPAE, de l’organisme de control de la comunitat autònoma de Catalunya.

Els segells ens informen que el productor és controlat amb inspeccions anuals dels organismes de control per a verificar que compleixen les lleis europees i comunitàries de producció ecològica.

Sóm els proveidors de la carn de vedella que arriba a les escoles a través de ecomenja.com

Vedella ecològica
de ramaders i productors del Berguedà

Sense intermediaris, cultivem la terra, alimentem els ramats i distribuïm els aliments finals.

Pot veure i comprar tots els nostres productes a la nostra botiga online.


Elaboració pròpia


Els talls i l’envasat al teu gust

On podeu trobar la vedella ecològica del Salt del Colom

Encàrrecs:
T. 636 200 833
vedella@saltdelcolom.com

Agrobotiga:
Com arribar: google maps

Podeu realitzar les comandes via web a l’apartat de la botiga, al telèfon 636 200 833 o per email a vedella@saltdelcolom.com. Totes les comandes de la setmana se serviran el dimecres de la setmana següent amb el nostre propi transport.

DISPOSEM D’OBRADOR PROPI

Treballem sobre comanda per evitar estocs i treballar amb el producte el màxim fresc possible. Els talls i l’envasat pot ser personalitzat per ser pràctic, còmode i sostenible per a tots!

PUNT DE RECOLLIDA

Podeu venir a buscar la comanada al punt de venta que tenim a peu d’obrador on també podreu adquirir vedella, porc i xai ecològis (millor encarregar-ho), productes de xocolata d’elaboració pròpia (bombons, torrons, mones…) i articles varis (oli, vi…), que esperem us puguin agradar.