Carn de vedella ecològica


100% Berguedà

Actuar amb respecte al medi ambient
és part la nostra filosofia

Salt del Colom és una casa de pagès on tota la família s’involucra amb les tasques que s’hi realitzen. Des dels treballs de conrear la terra i la cria del bestiar fins a l’elaboració i distribució del producte final.

Fa moltes generacions que entenem que el tracte amb la terra i els animals és molt més que un treball, és una filosofia de respecte i companyarisme cap a qui realment ens dóna els fruits d’aquesta vida. El nostre objectiu és el d’oferir el millor producte, amb total transparència, fins a arribar al consumidor final.

“La prevenció i una bona alimentació és la millor manera de criar els nostres animals”

Procés d’engreix de la vedella

Un compromís amb el nostre entorn.
La nostra vedella ecològica, criada a la finca del Salt del Colom, creix i s’alimenta en llibertat a les nostres pastures. La seva alimentació es complementa amb farratges i grans de cereals ecològics sense cap additiu.

Conreem la terra

Amb cura, cultivem les terres i treballem cada dia tot respectant l’entorn que ens envolta per poder-vos oferir uns productes amb la millor qualitat i certificats pel CCPAE.

Controlem l’alimentació

Els nostres animals s’alimenten a base de cereals, proteaginoses i farratges collits als nostres camps per tal de garantir el màxim la transparència de tota l’alimentació.

Cuidem les pastures

Els nostres ramats pasturen pels camps i boscos del nostre poble, l’Espunyola (Berguedà), i així evitem dependre de productes procedents de fora del Berguedà.


Aliments ecològics certificats


Respectem els animals i el seu cicle vital natural

Carn de vedella amb certificació ecològica

Quan parlem d'”ecològic” ens referim que a la nostra finca no utilitzem productes químics de síntesi, ni organismes modificats genèticament (OMG), ni medicació al·lopàtica per als animals, tant persistents a la natura i als organismes vius. Nosaltres utilitzem mètodes preventius i fitoteràpia.

Els nostres productes són certificats amb el segell europeu i el CCPAE, de l’organisme de control de la comunitat autònoma de Catalunya.

Els segells són la garantia que anualment estem sotmesos a inspeccions que verifiquen que el nostre producte compleix amb les lleis europees i comunitàries de producció ecològica.

Sóm els proveïdors de la carn de vedella que arriba a les escoles a través de ecomenja.com

Vedella ecològica
de ramaders i productors del Berguedà

Sense intermediaris, cultivem la terra, alimentem els ramats i distribuïm els aliments finals.

Pots veure i comprar tots els nostres productes a la nostra botiga online.


Elaboració pròpia i personalitzada


Tallem i envasem els productes al teu gust

On trobar la vedella ecològica del Salt del Colom

Encàrrecs:
T. 636 200 833
vedella@saltdelcolom.com

Agrobotiga:
Com arribar: google maps

Podeu realitzar les comandes via web a l’apartat de la botiga, al telèfon 636 200 833 o per e-mail a vedella@saltdelcolom.com. Totes les comandes de la setmana se serviran el dimecres de la setmana següent amb el nostre propi transport.

Com que disposem d’obrador propi, treballem per encàrrec per evitar estocs i proporcionar el producte el màxim fresc possible. Per això, podem personalitzar els talls i l’envasat per ser pràctic, còmode i sostenible per a tots!

PUNT DE RECOLLIDA

Podeu venir a buscar la comanda a la nostra botiga on també podreu adquirir porc i xai ecològics (millor encarregar-ho), productes de xocolata d’elaboració pròpia (bombons, torrons, mones…) i d’altres articles (oli, vi…) que esperem us puguin agradar.