Política de privadesa

Responsable Tractament: SALT DEL COLOM, S.C.P  – J62271788, amb domicili a  Camí del Serrat, (Casa Salt del Colom, s/n).  08614 L´Espunyola. Telèfon 938230306 i mail: turisme@saltdelcolom.com / vedella@saltdelcolom.com

FINALITAT

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb exclusius fins de poder complir amb la nostra relació comercial, i realitzar la facturació del mateix.

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de la relació comercial entre el titular de la dada i el responsable del tractament i la informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

DESTINATARIS

Mentre duri el tractament de les dades de l’interessa SALT DEL COLOM, S.C.P  no cedirà les dades a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable i / o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l’interessat davant de tercers.

DRETS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaries per a la finalitat que van ser lliurades, així com retirar el consentiment atorgat. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades per a l’enviament d’informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament de les mateixes.